gardonyiszinhazblog

   

     

     
Menü
     
search engine by freefind
     

 Talán csak egyszerű
néző, talán nem. Én az utóbbit gondolom…
Azért, mert 1987 óta - amióta Egernek újra van önálló társulata - minden darabot láttam, többször is - a rekord 24 alkalom. Azért, mert írásaim hetente jelentek meg a Heves Megyei Nap című újság színházi rovatában. Azért, mert 2000 tavaszán egy előadás végén nagy meglepetésemre a színpadra szólítottak a darab szereplői és Örökös Néző címet kaptam tőlük. Természetesen nagyon meghatódtam és büszke vagyok erre. Azért, mert vannak ott barátaim is, de mindenkit tisztelek, akár színpadon van, akár a háttérben dolgozik.
Azért, mert magamat is a színház csodálatos világához és ezen belül erős szállal a Gárdonyi Géza Színházhoz tartozónak érzem. 2010.04.05.  J.F.

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Napló

EMLÉKEZÉS BESSENYEI ZSÓFIÁRA

2015.04.14. 23:23A Színház Egerben 1884-től máig - Színháztörténeti sorozat 65. és 66. része Bessenyei Zsófiára emlékezik. Lásd a sorozat külön menüpontját! (Menkó Terézia itt olvasható hozzászólása a 65. részhez, Moravek Krisztina írásához tartozik.) Fotó: Moravek Krisztina és Bessenyei Zsófia (Tennessee Williams: A vágy villamosa)
 

1 hozzászólás
Idézet
2015.04.15. 08:59
Menkó Terézia

Szép, kedves írás. Ami egy barátságról szól. Moravek Krisztina viszont valóban egy "erdélyi fantasztikum"! Tehetséges színésznő a maga szertelenségével. Legalább is én annak idején fiatalon (ezt az ő korára értem) ílyennek ismertem meg. Sajnáltam amikor a mellett döntött, hogy az útja másfelé viszi. Nem a miatt, hogy mert dönteni, hogy elmegy a v ilág másik felére, hanem a miatt, hogy nem marad a Társulatban.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
     
Ön szerint?
Lezárt szavazások
     

     
Plusz
Friss hozzászólások
     
Mobilblog