gardonyiszinhazblog
Útmutatók

 
Színháztörténet

 
Menü
 
Kereső
 
search engine by freefind
 
Magamról

 

1987 óta - amióta Egernek újra van önálló társulata - minden darabot láttam, többször is, akár huszonvalahányszor. Színházi tárgyú írásaim, kritikáim a Heves Megyei Nap színházi mellékletében 1995-96-ban jelentek meg rendszeresen, de a melléklet megszűnése óta is előfordultak különböző lapokban, ma pedig internetes portálokon. 2000 tavaszán egy előadás végén nagy meglepetésemre a színpadra szólítottak a darab szereplői, Örökös Néző címet kaptam tőlük. Természetesen nagyon meghatott, büszke vagyok rá. Mindenkit tisztelek, akár színpadon van, akár a háttérben dolgozik a színház csodálatos világában. Magamat is erős szállal ehhez a világhoz tartozónak érzem. 2010.04.05-én indítottam a blogot. Remélem, kiérdemli az Olvasó folyamatos érdeklődését. J.F.

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
* J.F. válaszol (lezárt, archív rovat)
A vendégkönyv jelenleg zárolva van, nem lehet hozzászólni.
[26-7] [6-1]

2010.06.29. 11:04
Juti

Kedves Juhász Ferenc!

Remek a blog, nagyon sok hasznos, érdekes háttérinformációval szolgál! Köszönöm! (különösen a POSzT tudósításokat és az Ötvös András-interjút ;) )
További sikeres munkát, szép napot! :)

 

Én köszönöm, jólesik természetesen, ha értékelik, amit csinálok...  Remélem, állandó olvasót
nyertem... én továbbra is igyekezni fogok.

 


2010.06.19. 21:57

Kedves J.F.!

Sajnos nekem azóta sem működik a színház honlapján a vedégkönyv. Van amelyik menüpont
megnyitható, de van amelyik nem! Azért köszönöm válszát, lehet az én rendszeremmel nem stimmel
valami!

üdv: Dorka


2010.06.18. 22:56
dorka84

Húh, már alig várom az interjút! Remélem nem vagyok ezzel egyedül! Mellékesen jelezném még, hogy a színház honlapján napok óta nem lehet belépni a vendégkönyvbe, és szinte a bal oldali menüsorból semmit sem lehet megnyitni! Ugye a hiba nem csak nálam van? További szép estét!üdv: Dorka
 

Tegnap tapasztaltam ezt én is, de csak estefelé 1-2 óráig, azelőtt nálam működött és azóta is.

 


2010.06.17. 12:08
...

Tegnap tényleg te voltál a legfrissebb a tudósítással az évadzáró díjairól, más portálokon csak később láttam. És szerettem azokat a röpke, de élő, "azonnali" villámtudósításokat is a POSZTról. Csak így tovább! 
 

:)

 


2010.05.14. 21:32
színház rajongó :)

jó kis blog lesz, sok sikert hozzá :) ja és szívesen olvasgatnék többet a színészekről, interjúkat ilyesmi, ha megoldható, csak mint ötlet vetettem fel, mert némelyükről még azt sem tudom mennyi idősek, lásd, a nagy kedvencem Kaszás Gergő vagy épp Ötvös András :)
 

Köszönöm, örülök, hogy tetszik. A felvetett ötlet nyitott kapukat dönget - szándékomban áll. Ennek első darabja a Blogexkluzív sorozatban  már olvasható a Napló rovatban. Ígéretet kaptam egy írásra a színház olyan művészéről, aki sajnos már nincs közöttünk, szerzője pedig a társulat volt tagja. Talán ez lesz a második darab.

 

 

 


2010.04.19. 23:44
nadasieri

Örülök, ha így látod a Cigánykerék c. előadást, az a helyzet, volt mit átértékelnem az utóbbi időben, és hogy ebben a szerepben ezt közkinccsé tehetem, azt köszönöm Csemer Gézának és Szakcsinak. :)
 

Akkor sem "hazudott a tükör"

 

 


[26-7] [6-1]

 

 

Kommentek & évek
Friss hozzászólások
 
A blog közösségi csatornái


  
 

 

 
Lezárt szavazások