gardonyiszinhazblog

     

     

     
Menü
     
search engine by freefind
     

 Talán csak egyszerű
néző, talán nem. Én az utóbbit gondolom…
Azért, mert 1987 óta - amióta Egernek újra van önálló társulata - minden darabot láttam, többször is - a rekord 24 alkalom. Azért, mert írásaim hetente jelentek meg a Heves Megyei Nap című újság színházi rovatában. Azért, mert 2000 tavaszán egy előadás végén nagy meglepetésemre a színpadra szólítottak a darab szereplői és Örökös Néző címet kaptam tőlük. Természetesen nagyon meghatódtam és büszke vagyok erre. Azért, mert vannak ott barátaim is, de mindenkit tisztelek, akár színpadon van, akár a háttérben dolgozik.
Azért, mert magamat is a színház csodálatos világához és ezen belül erős szállal a Gárdonyi Géza Színházhoz tartozónak érzem. 2010.04.05.  J.F.

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
A blog androidos mobil applikációja

A BLOG ANDROIDOS MOBIL APPLIKÁCIÓJA

2014.12.24. 21:04

A blog androidos applikációja letölthető a képre kattintva. Asztali PC-ről a telefonra Bluetooth segítségével könnyen átvihető. A telefonon természetesen még telepíteni is kell. A telepített applikáció segítségével egyszerűen figyelemmel kísérhető - internetcsatlakozás szükséges! - jelent-e meg új írás a blogon.

   

Az írásokat a címre kattintva (1.) el is lehet olvasni, de csak a szöveges rész jelenik meg. Az applikáció megőrzi a már letöltött részeket az internet kapcsolat megszakítása után is, de a közben megjelenő új írások csak újra kapcsolódás és frissítés (2.) után fognak megjelenni. A szöveges részhez kapcsolódó képek, videók megtekintéséhez az írás alatt (3.) a "Go to Original Article" feliratra kell kattintani, ekkor a blogra vezet át az applikáció. A jobb felső sarokban található (4.) jelre kattintva az éppen megnézett írást oszthatjuk meg másokkal, különböző módokon.

 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
     
Ön szerint?
Lezárt szavazások
     

     
Plusz
Friss hozzászólások
     
Mobilblog