gardonyiszinhazblog
Útmutatók

 
Színháztörténet

 
Menü
 
Kereső
 
search engine by freefind
 
Magamról

 

1987 óta - amióta Egernek újra van önálló társulata - minden darabot láttam, többször is, akár huszonvalahányszor. Színházi tárgyú írásaim, kritikáim a Heves Megyei Nap színházi mellékletében 1995-96-ban jelentek meg rendszeresen, de a melléklet megszűnése óta is előfordultak különböző lapokban, ma pedig internetes portálokon. 2000 tavaszán egy előadás végén nagy meglepetésemre a színpadra szólítottak a darab szereplői, Örökös Néző címet kaptam tőlük. Természetesen nagyon meghatott, büszke vagyok rá. Mindenkit tisztelek, akár színpadon van, akár a háttérben dolgozik a színház csodálatos világában. Magamat is erős szállal ehhez a világhoz tartozónak érzem. 2010.04.05-én indítottam a blogot. Remélem, kiérdemli az Olvasó folyamatos érdeklődését. J.F.

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
* Napló

KORONAVÍRUS JÁRVÁNY / A SZÍNHÁZAK BEZÁRNAK / KÖZLEMÉNYEK / #neváltsvisszajegyet

2020.03.11. 14:51
Frissítve: 2020.03.12. 11:20

Veszélyhelyzetet hirdettek ki a vírus miatt az ország teljes területére. Az intézkedések közé tartozik a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvények - tehát a színházi előadások is - tilalma, ma éjféltől, határozatlan időre, rosszabb esetben esetleg hónapokra.

Gárdonyi Géza Színház

  Kedves Nézőink! A Kormány által elrendelt veszélyhelyzetet figyelembe véve, szem előtt tartva a lakosság érdekeit és a közegészségügyi szempontokat, sajnálattal értesítjük kedves közönségünket, hogy egyelőre mind a nagyszínpadi, mind a stúdióba meghirdetett előadásaink elmaradnak. Az intézkedés a veszélyhelyzet visszavonásig marad érvényben. Amennyiben lehetőség nyílik rá, elmaradó előadásainkat az évad végéig pótoljuk. A jegyekkel és bérletekkel kapcsolatos egyéb ügyintézésről a további kormányrendeletek függvényében születik majd döntés.

Miskolci Nemzeti Színház

  Tisztelt Közönségünk! 2020. március 11-én veszélyhelyzet elrendeléséről döntött a kormány. A koronavírus terjedését megelőző intézkedésekről szóló rendeletnek megfelelően, nézőink védelmében a mai naptól bizonytalan ideig nem tartjuk meg előadásainkat. További intézkedésig a Miskolci Nemzeti Színház mindhárom játszóhelye zárva tart. A már megváltott jegyekkel és bérletekkel kapcsolatban a későbbiekben adunk tájékoztatást. Szíves türelmüket és megértésüket kérjük a rendkívüli helyzetre való tekintettel! A színházban a próbák továbbra is folynak, készülünk a veszélyhelyzet feloldására és bízunk benne, hogy ennek lezárultával zavartalanul folytatódhat idei sikeres évadunk.

* És egy felhívás a Facebook-ról: "A következő pár hétre szóló 6 színház-, és 4 koncertjegy tulajdonosaként: mivel a jegybevétel egy elég fontos lába az amúgy sem könnyű helyzetben lévő kultúriparnak, szeretném azzal támogatni a színházakat, szervezőket, művészeket, hogy nem váltom vissza a belépőimet. Ha lehetőségem adódik, elmegyek majd a későbbi pótelőadásra, vagy ha nem, egyszerűen lemondok az árukról. Ha megteheted, tegyél így te is! #neváltsvisszajegyet Szántai Péter"

 

Még nincs hozzászólás.
 

 

Kommentek & évek
Friss hozzászólások
 
A blog közösségi csatornái


  
 

 

 
Lezárt szavazások