gardonyiszinhazblog

     

     

     
Menü
     
search engine by freefind
     

 Talán csak egyszerű
néző, talán nem. Én az utóbbit gondolom…
Azért, mert 1987 óta - amióta Egernek újra van önálló társulata - minden darabot láttam, többször is - a rekord 24 alkalom. Azért, mert írásaim hetente jelentek meg a Heves Megyei Nap című újság színházi rovatában. Azért, mert 2000 tavaszán egy előadás végén nagy meglepetésemre a színpadra szólítottak a darab szereplői és Örökös Néző címet kaptam tőlük. Természetesen nagyon meghatódtam és büszke vagyok erre. Azért, mert vannak ott barátaim is, de mindenkit tisztelek, akár színpadon van, akár a háttérben dolgozik.
Azért, mert magamat is a színház csodálatos világához és ezen belül erős szállal a Gárdonyi Géza Színházhoz tartozónak érzem. 2010.04.05.  J.F.

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Útmutató a bloghoz

ÚTMUTATÓ A BLOGHOZ

1. Keresők

Az általános kereső a menüsor alatt található. Ezzel a blog egész tartalmán (beleértve a színháztörténeti sorozatot is, függetlenül annak címkés keresőjétől) belül lehet keresni, bármely névre, kifejezésre, szóra.

 A Színháztörténeti sorozat címkés keresőjének segítségével tallózható a sorozat teljes tartalma. A legújabb fejezet mindig megjelenik a főoldalon is és egyidejűleg bekerül a rovatba. Részletesebb tudnivalók és a használat módja ott! (Lásd a 4. pontot is!)

2.  Ha egy lapon a legördítés után a lap alján a "Régebbiek" felirat kék színű, akkor rákattintva a lap még folytatódhat.


3. Blogon belüli linkek: minden rovat valamennyi írásának van külön linkje, így bármelyik egyenként is eltehető a könyvjelzők közé vagy elküldhető ajánlott linkként.

4. A legfrisebb írások mindig megjelennek a főoldalon, a Naplóban, de ha tartalmuk alapján valamelyik rovatba tartoznak, akkor egy idő után már csak ott találhatók meg.

5. Közvetlenül hozzászólni csak a főoldalon megjelenő írásokhoz lehet. Ha innen átkerül az írás a megfelelő rovatba, akkor a hozzászólást mellékelem. Egyébként, kérés, kérdés esetén a Kapcsolat menüpont áll rendelkezésre.

6. A jobb felső sarokban található szavazópanel alján a Lejárt szavazások részre kattintva megtalálható minden korábbi kérdés és az eredmények.

7. A bal oldalon lent lehet feliratkozni a blog hírlevelére.

8. A blog androidos mobil alkalmazása: jobb oldali menüsor, lent – tudnivalók működéséről, használatáról és az alkalmazás letöltése rákattintás után ott.

9. Jobb oldalon lent található a blog Facebook, Instagram, Twitter és Youtube csatornájának linkje.

10. A blog más médiumokban – ebben a menüpontban lehet megnézni, mely portálok vettek már át anyagokat a blogról. 

 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
     
Ön szerint?
Lezárt szavazások
     

     
Plusz
Friss hozzászólások
     
Mobilblog