gardonyiszinhazblog

     

     

     
Menü
     
search engine by freefind
     

 Talán csak egyszerű
néző, talán nem. Én az utóbbit gondolom…
Azért, mert 1987 óta - amióta Egernek újra van önálló társulata - minden darabot láttam, többször is - a rekord 24 alkalom. Azért, mert írásaim hetente jelentek meg a Heves Megyei Nap című újság színházi rovatában. Azért, mert 2000 tavaszán egy előadás végén nagy meglepetésemre a színpadra szólítottak a darab szereplői és Örökös Néző címet kaptam tőlük. Természetesen nagyon meghatódtam és büszke vagyok erre. Azért, mert vannak ott barátaim is, de mindenkit tisztelek, akár színpadon van, akár a háttérben dolgozik.
Azért, mert magamat is a színház csodálatos világához és ezen belül erős szállal a Gárdonyi Géza Színházhoz tartozónak érzem. 2010.04.05.  J.F.

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Az évad legjobb...

AZ ÉVAD LEGJOBB... 2011/12

   A megelőző évadban 963 szavazat érkezett. Ezek alapján dőlt el, kik lettek az egyes kategóriák nyertesei, az évad legjobb színésze, színésznője, epizodistája, táncosa, táncosnője, rendezője, díszlete, jelmeze, világítása, kísérőzenéje és koreográfiája. A 2011/12-es évadban bár a blog olvasóinak száma nem csökkent, szavazókedvük meg sem közelítette a korábbit, összesen 51 szavazat érkezett. Ezért nem látom értelmét eredményhirdetésnek. Sajnálom...          

AZ ÉVAD LEGJOBB... 2010/11

2010/11 Minden bemutatóhoz időzítve találhattak egy, itt a blogon kitölthető szavazólapot, az adott előadással kapcsolatban. A szavazás mindegyik esetben az évadzáró társulati ülés előtt két nappal zárult. Végül a legjobbak összesítéséből adódtak az egyes kategóriák nyertesei, az évad legjobb színésze, színésznője, epizodistája, táncosa, táncosnője, rendezője, díszlete, jelmeze, világítása, kísérőzenéje és koreográfiája.

A szavazás 2011. június 1-jén 20 órakor lezárult!

Összesen 963 voks érkezett.


Tudom és köszönöm, hogy voltak a lehetséges nyertesek között, akik izgalommal kísérték figyelemmel a pillanatnyi állást – amelyet néhány alkalommal megmutattam. Az olvasóknak köszönöm a szavazatokat. Amint azt rögtön az elején jeleztem, nincs semmiféle tárgy- vagy pénzjutalom, hiszen nekem erre nincsenek anyagi lehetőségeim, mindössze egy kis emléklapot tudtam átadni a nyerteseknek.
Köszönjük az emlékezetes, szép estéket!


        

A szavazólapon szereplő előadások voltak:

Paul Claudel: A selyemcipő,
La fontaine: Állatmesék,
Istant konfliktusok,
nOzone - Mozart: Requiem,
Csiky Gergely: Prolik (Ingyenélők),

Kertész Lilly-Fábry Péter: Látogatók,
Bulgakov: A Mester és Margarita,
Idők folyamán,
Huszka-Martos: Gül baba,
Molnár Ferenc: Olympia
Tiszta tánc,
Mátyás mesék
 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
     
Ön szerint?
Lezárt szavazások
     

     
Plusz
Friss hozzászólások
     
Mobilblog