gardonyiszinhazblog

     

     

     
Menü
     
search engine by freefind
     

 Talán csak egyszerű
néző, talán nem. Én az utóbbit gondolom…
Azért, mert 1987 óta - amióta Egernek újra van önálló társulata - minden darabot láttam, többször is - a rekord 24 alkalom. Azért, mert írásaim hetente jelentek meg a Heves Megyei Nap című újság színházi rovatában. Azért, mert 2000 tavaszán egy előadás végén nagy meglepetésemre a színpadra szólítottak a darab szereplői és Örökös Néző címet kaptam tőlük. Természetesen nagyon meghatódtam és büszke vagyok erre. Azért, mert vannak ott barátaim is, de mindenkit tisztelek, akár színpadon van, akár a háttérben dolgozik.
Azért, mert magamat is a színház csodálatos világához és ezen belül erős szállal a Gárdonyi Géza Színházhoz tartozónak érzem. 2010.04.05.  J.F.

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Olvasói visszajelzésekből

FACEBOOK ÜZENET

2016. december

     "Tetszik a blog, érdekes, színes, tetszenek a ritka és remek fotók! Jó dolog, ha becsülik és szeretik színházukat a nézők, rajongók! Szívmelengető olvasnom az eseményeket!" Kincses Veronika operaénekes

A SZÍNHÁZTÖRTÉNETI SOROZAT 63. RÉSZÉBEN

2015. március

  "Juhász Ferenc tanár úr, régi barátom felkeresett, hogy kapcsolódjam az általa indított sorozathoz, osszam meg emlékeimet, az én látásmódomban tegyem közzé az akkor történteket.
   Itt szeretném megjegyezni – kapcsolódva Menkó Teri a társulat és a maga nevében megfogalmazott köszönetéhez -, hogy nagyra értékelem ötletét, munkáját, amit a Gárdonyi Géza Színház jelenének dokumentálásában és múltjának feltárásában végez. Nekünk, kortársaknak blogja érdekes olvasmány, a jövő kutatóinak, akik majdan színháztörténettel foglalkoznak, kész anyag, ami alapvetően a személyes élményekre, visszaemlékezésekre épül."
Kiss Sándor

 

E-MAIL

2015. január

  "Melegen gratulálok nagyszerű munkájához!" Gajdó Tamás színháztörténész

E-MAIL

2014. december

  "Az Egri Főiskola Bölcsészettudományi karára járok történelem-etika szakon. Művelődéstörténeti dolgozatként a színház történetét választottam témának. A forrásanyag kutatása során találtam a blogjára. Egyúttal gratulálok a gyűjtéseihez és az anyag hiteles válogatásához. Ezúton kérnék engedélyt, hogy egyes megállapításait, illetve képanyagot az esszémhez használhassak, természetesen a források között ezt megjelenítve." Kürti Péter

E-MAIL

2014. november

   "A színvonalas blogjához szeretettel gratulálok, mindig örömmel olvasom, másoknak is többször ajánlottam. Bámulom és tisztelem, hogy ilyen kitartóan írja, szerkeszti ezt a színháztörténeti különlegességet - remélem, a szakembereknek is föltűnik!" Lőkös Ildikó dramaturg

A SZÍNHÁZTÖRTÉNETI SOROZAT 12. RÉSZÉBEN

2012. december

   "Köszönetet mondok Juhász Ferencnek, a blog tulajdonosának azért a szeretetért, amivel a kezdetek óta figyeli a Gárdonyi Géza Színház munkáját, s töretlen kitartással népszerűsíti a megalkotott értékeket! Feri! A Társulat és a magam nevében tisztelettel köszönöm!" Menkó Terézia

E-MAIL

2012. november

   "Ön összegyűjti azokat az értékeket, amik másoknak már fel sem tűnnek." Gál Gábor

FACEBOOK

2012. november

   "Érezni ám nagyon, hogy élvezettel és szeretettel csinálja!" (személyes üzenet)

FACEBOOK

2011. szeptember

   "Az Ön gondoskodó szeretetét az egri színházzal szemben nagyra becsülöm. A társulat mindenképpen megérdemelte. Az elmúlt évtizedben Egerben volt az ország legjobb színháza, ragyogó csapattal és sok-sok kiváló előadással." (személyes üzenet)

EGRISZIN.HU & HOZZÁSZÓLÁS A BLOGON

2011. július

   "Fantasztikus, hogy van valaki, akinek ez ilyen fontos, ennyire szereti, egyéni kezdeményezésre fórumot és reklámot teremt egy színháznak, hangsúlyozza a fontosságát. Csodálatos és nagyon ritka szerintem. Nem is hallottam hasonlóról. Fontosnak tartom azt is, hogy mennyire naprakész a blog és hogy egy pozitív hozzáállás érződik rajta, jó ránézni."
   "Kedves Ferenc! Mi köszönjük a sok velünk töltött estét, a figyelmet, a törődést, ezt a honlapot, a közösen átélt színházi pillanatokat, a szeretetet!" Bozó Andrea színművésznő

 

FACEBOOK

2011. július

   A színháznak minden érdeken felül kell állnia című anyaghoz: "Kifejezetten korrekt, érdekes és szakmailag nagyon megragadó riport!!!!! Ritka, mint a fehér holló..." (hozzászólás)

FACEBOOK

2011. május

   "grat. a blogért, olyan jó írások  vannak rajta, olyan kosztolányisak és valami nagyon jó életérzést sugallanak." (személyes üzenet)

EGRISZIN.HU

2011. április

   "Talán egy-két hozzászólónak tanulságként el kellene olvasnia a színházhoz kapcsolódó blog beírásokat.  nagyon sok minden kiderül. Balázzsal ott találtam a legkorrektebb riportot. Nem pártoskodó, a színházzal!! foglalkozik, a jövőt őszinte  érdeklődéssel, nézői szemmel váró tényekre és nem pletykákra kíváncsi kérdések vannak feltéve. Ja és a folytatás, talán egy-két régi színházba járó embernek ismerős lehet Bácsatyai neve. Ő is írt egy kis tájékoztatót, mi is történt vele, mióta nincs az egri színháznál." (hozzászólás)

MISKOLCI NEMZETI SZÍNHÁZ HONLAPJÁNAK VENDÉGKÖNYVE

2011. február

   (A Hat hét hat tánc című előadásukról írt blog bejegyzéshez): "Gratulálok: tökéletes az előadás értékelése. Magas szinten érti és érzi a darab lényegét. Ez igen!" (hozzászólás)

E-MAIL PRÁGÁBÓL

2010. május

   „Megnéztem és olvastam néhány cikket a színházi blogon. Természetesen nem hagyhattam ki a Prágára vonatkozókat…  Az oldal érdekes, tartalmas. Le a kalappal!”  Szilvássy Katalin idegenvezető

E-MAIL

2010. május

  "A gardonyiszinhazblog.gportal.hu-t köszönettel megnéztem: mindíg  örömmel látom az uptodate, minőségi, online színházi tartalomszolgáltatást."  Herner Dániel - ügyvezető, felelős szerkesztő, www.szinhaz.hu"      

  

 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
     
Ön szerint?
Lezárt szavazások
     

     
Plusz
Friss hozzászólások
     
Mobilblog