gardonyiszinhazblog

     

     

     
Menü
     
search engine by freefind
     

 Talán csak egyszerű
néző, talán nem. Én az utóbbit gondolom…
Azért, mert 1987 óta - amióta Egernek újra van önálló társulata - minden darabot láttam, többször is - a rekord 24 alkalom. Azért, mert írásaim hetente jelentek meg a Heves Megyei Nap című újság színházi rovatában. Azért, mert 2000 tavaszán egy előadás végén nagy meglepetésemre a színpadra szólítottak a darab szereplői és Örökös Néző címet kaptam tőlük. Természetesen nagyon meghatódtam és büszke vagyok erre. Azért, mert vannak ott barátaim is, de mindenkit tisztelek, akár színpadon van, akár a háttérben dolgozik.
Azért, mert magamat is a színház csodálatos világához és ezen belül erős szállal a Gárdonyi Géza Színházhoz tartozónak érzem. 2010.04.05.  J.F.

     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Prága - Színház - Szerelmek / Séta-regény egy misztikus városból. Könyvajánló

J. FERENCZI ANDOR: PRÁGA - SZÍNHÁZ - SZERELMEK. SÉTA-REGÉNY EGY MISZTIKUS VÁROSBÓL Kedves Barátok, Ismerősök, Érdeklődők! Tisztelt Blogolvasók! Megjelent a könyvem: Prága - Színház - Szerelmek. Séta-regény egy misztikus városból. Underground Kiadó, 2015. Bővebben a könyvről és a beszerzési lehetőségekről a borítóképre kattintva tájékozódhatnak. Köszönöm szépen! J.F.

"valami egészen szokatlan"

"áthangszerelt városkönyv"

"egyszerre kúlturtörténeti kalauz és érzékeny történetek gyűjteménye"

"Az érzelmek és hangulatok széles spektrumát öleli fel és megmozgatja olvasójának fantáziáját. Ezáltal részben szereplőjévé válik annak és együtt élik meg a magasságokat és mélységeket. A mű felépítése és irodalmi kidolgozottsága az érdeklődés fenntartásával továbbolvasásra ösztönöz."
 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
     
Ön szerint?
Lezárt szavazások
     

     
Plusz
Friss hozzászólások
     
Mobilblog