gardonyiszinhazblog
Útmutatók

 
Színháztörténet

 
Menü
 
Kereső
 
search engine by freefind
 
Magamról

 

1987 óta - amióta Egernek újra van önálló társulata - minden darabot láttam, többször is, akár huszonvalahányszor. Színházi tárgyú írásaim, kritikáim a Heves Megyei Nap színházi mellékletében 1995-96-ban jelentek meg rendszeresen, de a melléklet megszűnése óta is előfordultak különböző lapokban, ma pedig internetes portálokon. 2000 tavaszán egy előadás végén nagy meglepetésemre a színpadra szólítottak a darab szereplői, Örökös Néző címet kaptam tőlük. Természetesen nagyon meghatott, büszke vagyok rá. Mindenkit tisztelek, akár színpadon van, akár a háttérben dolgozik a színház csodálatos világában. Magamat is erős szállal ehhez a világhoz tartozónak érzem. 2010.04.05-én indítottam a blogot. Remélem, kiérdemli az Olvasó folyamatos érdeklődését. J.F.

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
* Napló

KORONAVÍRUS JÁRVÁNY / TÁRSULATI TAGOK VIDEÓI

2020.03.24. 09:55

A lenti közlemény három nappal ezelőtt jelent meg a színház Facebook-oldalán, azóta Kós Mátyáson kívül (a képre kattintva megnyílik a videó a blog Youtube csatornájáról)
Babócsai Réka (otthon maradásra kér, találkozhatunk egy kiskutyával - vagy mégsem? - és Barkóczi Noémi dalát hallgathatjuk meg),
Dér Gabriella (József Attila: Medáliák - részlet),
Tóth Levente (Szabó Lőrinc: Ima a gyermekekért)
egy-egy felvétele érhető el.

"Kultúra veszélyhelyzetben
NE VESZÍTSÜK EL EGYMÁST! Online tartjuk a kapcsolatot Kedves Közönségünkkel.

Tisztelt Nézőink!
Közös érdekünk, hogy a kialakult helyzetben is élő legyen közöttünk a kapcsolat, ezért művészeink otthonról (okos telefonon) rövid felvételeket készítenek az Önök számára, amelyeken verseket, dalokat adnak elő, s melyek folyamatosan felkerülnek honlapunkra és facebook-profilunkra. Ezen kívül - régebbi emlékeket idézve - előadás-részleteket, valamint teljes (jogdíjmentes) felvételeket is elérhetővé teszünk.
Kérem, vigyázzanak magukra! A veszélyhelyzet feloldása után sok szeretettel várjuk Önöket vissza teátrumunk falai közé!
Blaskó Balázs
igazgató"

 

Még nincs hozzászólás.
 

 

Kommentek & évek
Friss hozzászólások
 
A blog közösségi csatornái


  
 

 

 
Lezárt szavazások