gardonyiszinhazblog
Útmutatók

 
Színháztörténet

 
Menü
 
Kereső
 
search engine by freefind
 
Magamról

 

1987 óta - amióta Egernek újra van önálló társulata - minden darabot láttam, többször is, akár huszonvalahányszor. Színházi tárgyú írásaim, kritikáim a Heves Megyei Nap színházi mellékletében 1995-96-ban jelentek meg rendszeresen, de a melléklet megszűnése óta is előfordultak különböző lapokban, ma pedig internetes portálokon. 2000 tavaszán egy előadás végén nagy meglepetésemre a színpadra szólítottak a darab szereplői, Örökös Néző címet kaptam tőlük. Természetesen nagyon meghatott, büszke vagyok rá. Mindenkit tisztelek, akár színpadon van, akár a háttérben dolgozik a színház csodálatos világában. Magamat is erős szállal ehhez a világhoz tartozónak érzem. 2010.04.05-én indítottam a blogot. Remélem, kiérdemli az Olvasó folyamatos érdeklődését. J.F.

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
* Napló

KORONAVÍRUS JÁRVÁNY - ONLINE PREMIER, BÉRLETES ÉS JEGYES ONLINE ELŐADÁSOK

2020.11.20. 13:05
 

 

 

 

 

 

 

 

Az alábbiakban a színház közleményét idézem, a honlapról:

"Tisztelettel tudatjuk Önökkel, hogy a Gárdonyi Géza Színház előadásai – a jelenleg érvényben lévő járványügyi intézkedések feloldásáig - 2020. november 24-től, online közvetítés formájában lesznek megtekinthetők. November 24-én 20 órától, illetve november 27-én 20 órától az Illyés Gyula, a Madách Imre, a Latinovits Zoltán és a Dobó István bérlettel rendelkező nézőink követhetik élő adásban Csiky Gergely: A nagymama c. romantikus vígjátékát. December 4-én 20 órától a Gárdonyi Géza, a Németh László és a Kelemen László bérlettel rendelkező nézőinknek lesz lehetőségük megtekinteni Kálmán Imre: Montmartrei ibolya c. operettjének bemutató előadását.
Az online előadások megtekintésének módja:
honlapunkon (www.gardonyiszinhaz.hu) az e-Színház felületre kattintás után érhető el online közvetítésünk. Bejelentkezéshez  a bérleten szereplő vezetéknevet adja meg felhasználónévként, jelszó: a bérleten lévő vonalkód alatti számsor. Ugyanezen a felületen hamarosan jegyvásárlási lehetőséget is biztosítunk előadásainkra.
Kérjük Önöket, hogy a további online előadások időpontjairól a havi műsorból tájékozódjanak!
Köszönjük együttműködésüket!
a Gárdonyi Géza Színház igazgatósága"

 

Még nincs hozzászólás.
 

 

Kommentek & évek
Friss hozzászólások
 
A blog közösségi csatornái


  
 

 

 
Lezárt szavazások