gardonyiszinhazblog
Útmutatók

 
Színháztörténet

 
Menü
 
Kereső
 
search engine by freefind
 
Magamról

 

1987 óta - amióta Egernek újra van önálló társulata - minden darabot láttam, többször is, akár huszonvalahányszor. Színházi tárgyú írásaim, kritikáim a Heves Megyei Nap színházi mellékletében 1995-96-ban jelentek meg rendszeresen, de a melléklet megszűnése óta is előfordultak különböző lapokban, ma pedig internetes portálokon. 2000 tavaszán egy előadás végén nagy meglepetésemre a színpadra szólítottak a darab szereplői, Örökös Néző címet kaptam tőlük. Természetesen nagyon meghatott, büszke vagyok rá. Mindenkit tisztelek, akár színpadon van, akár a háttérben dolgozik a színház csodálatos világában. Magamat is erős szállal ehhez a világhoz tartozónak érzem. 2010.04.05-én indítottam a blogot. Remélem, kiérdemli az Olvasó folyamatos érdeklődését. J.F.

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
* Napló

BESZÉLGETŐ

2011.02.04. 13:33

  A Mester és Margarita. Az előadás utáni közönségtalálkozók sorozatában került sor tegnap este az alkotókkal való beszélgetésre. Csizmadia Tibor rendező, valamint Bozó Andrea, Hüse Csaba, Kaszás Gergő, Ötvös András, Schruff Milán, Vajda Milán válaszoltak a kérdésekre, de valóban beszélgetés alakult ki, kötetlen, oldott. Szóba került a könyv és a színpadi változat viszonya, a kísérőzene, az alkotói folyamat, az egyes szereplők érzései, gondolatai figurájukkal kapcsolatban, az előadás napjainkban érvényes aktualitása és még sok érdekes kérdés.
 

2 hozzászólás
Idézet
2011.02.04. 22:48
lindy

Kedves Andrea!

mi tartozunk köszönettel nektek! A tegnap estéért és a számtalan estéért!a szerettel amivel fogadtatok "fogadtok"minket,és amit a színpadon lehetett adni átadtátok mindannyian!A beszélgetés fagyosan indult,akkor nekünk még sejtésünk sem volt semmiről.amit ti mindannyian már tudtatok,és csoda hogy sikerült az estét így végigcsinálnotok.

GRATULÁLUNK!!!

nagyon szeretünk titeket,és ameddig lehet,vagy szikrányi remény van addig küzdünk értetek!

Idézet
2011.02.04. 17:03
Bozó Andrea

 Kedves Közönség!

Köszönöm a tegnap esti előadást és az azt követő beszélgetést. Azt hiszem, a többiek nevében is mondhatom, hogy sokat jelentett nekünk. Nagyon szép, gazdag este volt. Köszönjük!

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 

Kommentek & évek
Friss hozzászólások
 
A blog közösségi csatornái


  
 

 

 
Lezárt szavazások