gardonyiszinhazblog
Útmutatók

 
Színháztörténet

 
Menü
 
Kereső
 
search engine by freefind
 
Magamról

 

1987 óta - amióta Egernek újra van önálló társulata - minden darabot láttam, többször is, akár huszonvalahányszor. Színházi tárgyú írásaim, kritikáim a Heves Megyei Nap színházi mellékletében 1995-96-ban jelentek meg rendszeresen, de a melléklet megszűnése óta is előfordultak különböző lapokban, ma pedig internetes portálokon. 2000 tavaszán egy előadás végén nagy meglepetésemre a színpadra szólítottak a darab szereplői, Örökös Néző címet kaptam tőlük. Természetesen nagyon meghatott, büszke vagyok rá. Mindenkit tisztelek, akár színpadon van, akár a háttérben dolgozik a színház csodálatos világában. Magamat is erős szállal ehhez a világhoz tartozónak érzem. 2010.04.05-én indítottam a blogot. Remélem, kiérdemli az Olvasó folyamatos érdeklődését. J.F.

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
* Napló

MEGLEPETÉS

2011.04.27. 14:07

  

   Van egy kis színházlátogató kör, tagjai Besenyőtelekről és Füzesabonyból járnak az előadásokra. A csoport lelke Kristonné Vidi Linda. Én csak a blog révén ismerem őket, írtak hozzászólást, megkértek tegyem közzé a művészeknek készített ajándék videójukat, a blog Facebook oldalán beszéltünk néhányszor. Most pedig megleptek! Csak annyit tudtam, hogy a tegnap esti előadáson ott kell lennem – előre egyeztettek velem biztos időpontot – hogy miért, azt nem árulták el. A meglepetés az volt, hogy készítettek néhány fényképet az előadás után az alkotók egy részével és velem – emléknek saját maguk számára és ajándéknak nekem. Köszönöm szépen!  

 

1 hozzászólás
Idézet
2011.04.27. 20:55
Linda

Köszönöm szépen,ez nagyon kedves!

Nagyon örülök hogy megismerhettük önt,mert rádöbbentett arra hogy nem vagyunk őrültek,hogy 1-1 előadást többször is megnézünk!

Én pedig itt is szeretném mégegyszer megköszönni,elsősorban Bozó Andraeának,hogy segített abban,hogy ez a kép elkészülhessen!

És köszönöm minden színésznek is!!!!

Sose fogjuk elfelejteni azt,hogy egyszer Egernek volt színháza!Egy igazi színház,ahol mindíg szerettel,hihetetlen erővel fogadták a közönséget!

Mi mindíg veletek voltunk,vagyunk és leszünk is!

Bárhová is kerültök,mindíg nézzetek szét a sorok között,mert valahol ott fogunk rejtőzni!:)

Nagyon -nagyon hiányozni fog minden és mindenki!

A legnagyobb tisztelettel:

Linda
_______________________________________________________________________________________________________________

Judit

Nagyon megérdemelt! És amint már mondtam: CSODA! :)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 

Kommentek & évek
Friss hozzászólások
 
A blog közösségi csatornái


  
 

 

 
Lezárt szavazások