gardonyiszinhazblog
Útmutatók

 
Színháztörténet

 
Menü
 
Kereső
 
search engine by freefind
 
Magamról

 

1987 óta - amióta Egernek újra van önálló társulata - minden darabot láttam, többször is, akár huszonvalahányszor. Színházi tárgyú írásaim, kritikáim a Heves Megyei Nap színházi mellékletében 1995-96-ban jelentek meg rendszeresen, de a melléklet megszűnése óta is előfordultak különböző lapokban, ma pedig internetes portálokon. 2000 tavaszán egy előadás végén nagy meglepetésemre a színpadra szólítottak a darab szereplői, Örökös Néző címet kaptam tőlük. Természetesen nagyon meghatott, büszke vagyok rá. Mindenkit tisztelek, akár színpadon van, akár a háttérben dolgozik a színház csodálatos világában. Magamat is erős szállal ehhez a világhoz tartozónak érzem. 2010.04.05-én indítottam a blogot. Remélem, kiérdemli az Olvasó folyamatos érdeklődését. J.F.

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
* Pécsi Országos Színházi Találkozó

A BLOGON KAPOTT ELŐSZÖR NYILVÁNOSSÁGOT A VILMOS-DÍJAS KORTÁRS MAGYAR MŰ

  A XIV. POSZT OFF-programjai  között a Kortárs Magyar Dráma Nyílt Fórumán szerepelt a Tematikus vita a Nyílt Fórum füzetekben megjelent darabok kapcsán, s ezen belül Szalóczi Géza: Majakovszki című művének vitája is, Csizmadia Tibor rendező és Bánki György pszichiáter felkért hozzászólók részvételével. A "Majakovszki - gémgém" először itt a blogon jelent meg, 2011. januárjában és azóta is olvasható volt, most a legutóbbi, átdolgozott változatra cseréltem: Kortárs magyar darabok menüpont.
   A Nyílt Fórum zárásaként adta át a Színházi Dramaturgok Céhe a Vilmos-díjat, amit a megjelent drámák egyike nyerhet el. A résztvevők szavazatai alapján a díjat eben az évben a Majakovszki kapta. (A kép forrása: www. poszt.hu)

 

 

Kommentek & évek
Friss hozzászólások
 
A blog közösségi csatornái


  
 

 

 
Lezárt szavazások