gardonyiszinhazblog
Útmutatók

 
Színháztörténet

 
Menü
 
Kereső
 
search engine by freefind
 
Magamról

 

1987 óta - amióta Egernek újra van önálló társulata - minden darabot láttam, többször is, akár huszonvalahányszor. Színházi tárgyú írásaim, kritikáim a Heves Megyei Nap színházi mellékletében 1995-96-ban jelentek meg rendszeresen, de a melléklet megszűnése óta is előfordultak különböző lapokban, ma pedig internetes portálokon. 2000 tavaszán egy előadás végén nagy meglepetésemre a színpadra szólítottak a darab szereplői, Örökös Néző címet kaptam tőlük. Természetesen nagyon meghatott, büszke vagyok rá. Mindenkit tisztelek, akár színpadon van, akár a háttérben dolgozik a színház csodálatos világában. Magamat is erős szállal ehhez a világhoz tartozónak érzem. 2010.04.05-én indítottam a blogot. Remélem, kiérdemli az Olvasó folyamatos érdeklődését. J.F.

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Útmutató a bloghoz

ÚTMUTATÓ A BLOGHOZ

1. Keresők

 Az általános kereső a menüsor alatt található. Ezzel a blog egész tartalmán (beleértve a színháztörténeti sorozatot is, függetlenül annak címkés keresőjétől) belül lehet keresni, bármely névre, kifejezésre, szóra.

 A Színháztörténeti sorozat címkés keresőjének segítségével tallózható a sorozat teljes tartalma. A legújabb fejezet mindig megjelenik a főoldalon is és egyidejűleg bekerül a rovatba. Részletesebb tudnivalók és a használat módja ott! (Lásd a 4. pontot is!)

2.  Ha egy lapon a legördítés után a lap alján a "Régebbiek" felirat kék színű, akkor rákattintva a lap még folytatódhat.


3. Blogon belüli linkek: minden rovat valamennyi írásának van külön linkje, így bármelyik egyenként is eltehető a könyvjelzők közé vagy elküldhető ajánlott linkként.

4. A legfrissebb írások mindig megjelennek a főoldalon, a Naplóban, de ha tartalmuk alapján valamelyik rovatba tartoznak, akkor egy idő után már csak ott találhatók meg.

5. Közvetlenül hozzászólni csak a főoldalon megjelenő írásokhoz lehet. Ha innen átkerül az írás a megfelelő rovatba, akkor a hozzászólást mellékelem. Egyébként, kérés, kérdés esetén a Kapcsolat menüpont áll rendelkezésre.

6. A jobb felső sarokban található szavazópanel alján a Lejárt szavazások részre kattintva megtalálható minden korábbi kérdés és az eredmények.

7. A bal oldalon lent lehet feliratkozni a blog hírlevelére.

9. Jobb oldalon lent található a blog Facebook, Instagram, Twitter és Youtube csatornájának linkje.

10. A blog más médiumokban – ebben a menüpontban lehet megnézni, mely portálok vettek már át anyagokat a blogról. 

 


 

 

Kommentek & évek
Friss hozzászólások
 
A blog közösségi csatornái


  
 

 

 
Lezárt szavazások