gardonyiszinhazblog
Útmutatók

 
Színháztörténet

 
Menü
 
Kereső
 
search engine by freefind
 
Magamról

 

1987 óta - amióta Egernek újra van önálló társulata - minden darabot láttam, többször is, akár huszonvalahányszor. Színházi tárgyú írásaim, kritikáim a Heves Megyei Nap színházi mellékletében 1995-96-ban jelentek meg rendszeresen, de a melléklet megszűnése óta is előfordultak különböző lapokban, ma pedig internetes portálokon. 2000 tavaszán egy előadás végén nagy meglepetésemre a színpadra szólítottak a darab szereplői, Örökös Néző címet kaptam tőlük. Természetesen nagyon meghatott, büszke vagyok rá. Mindenkit tisztelek, akár színpadon van, akár a háttérben dolgozik a színház csodálatos világában. Magamat is erős szállal ehhez a világhoz tartozónak érzem. 2010.04.05-én indítottam a blogot. Remélem, kiérdemli az Olvasó folyamatos érdeklődését. J.F.

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
* Napló

EGY FÓRUMRÓL S EGY MANÓRÓL

2010.04.11. 12:59

    Évekkel ezelőtt a Színház honlapjának Fórumában tűnt fel a név: A Színház Manója. Bejegyzéseivel azóta is találkozni - mostanában a honlap Vendégkönyvében. Sokan találgatják, ugyan ki lehet. Bevallom, én birtokában vagyok ennek az ismeretnek. Tudomásom szerint összesen vele magával együtt hárman vagyunk ilyenek, de természetesen megőrizzük a titkot. Még az is felmerült, hogy ezt a blogot együtt szerkesztjük, de végül másképp döntöttünk. Ami persze nem zárja ki azt, hogy ha kapok tőle anyagot, akkor azt közreadjam… De szóljunk a Fórumról! Miért is nincs? Volt és van rá igény – ezzel magam is egyetértek, s bizonyítandó idézek a Színház honlapjának Vendégkönyvéből:

Szerintem 2010.03.20. …ebben a fórum dologban nagyon igaza van - vissza kellene állítani. bárki 2010.03.20. A "negatív-népség" a fórumot sem tudná kellőképp használni, megbecsülni. Vagy mégis? Meg sem érdemelnék... Ügye milyen rossz gonosznak, önteltnek és butának lenni, maradni... Szerintem 2010.03.20. De a moderáció kitehetné, aki nem megfelelően használja! Másrészt meg elvonásával mindazokat büntetik, akik tudták! Rhiannon 2010.03.21. Kedves "A Színház Manója"! Ön esetleg tudna tenni valamit azért, hogy a Fórum újra elindulhasson? Vagy ez eleve egy hamvába holt ötlet? Ráadásul - ahogy az Ön is írta - az oda nem illő személyeket egyszerűen ki lehetett volna moderálni, nem pedig az egész  Fórumot egy gombnyomással megszüntetni. 

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

 

Kommentek & évek
Friss hozzászólások
 
A blog közösségi csatornái


  
 

 

 
Lezárt szavazások